Asigurarea de viata cu capitalizare

Asigurarea de viata cu capitalizare iti ofera o protectie dubla, astfel incat esti acoperit pentru orice eventualitate: poti economisi suma de bani dorita si, in acelasi timp, protectia financiara a familiei tale este garantata.

Beneficiile acestei polite pot fi selectate in functie de nevoile specifice ale tale si ale celor apropiati tie, astfel incat te poti bucura de:
• Suport financiar la retragerea ta din activitatea profesionala;
• Protectie financiara pentru cei dragi in cazul producerii unui eveniment dramatic;
• Protectia financiara a sanatatii in caz de accident, etc.
Asigurarea de viata cu capitalizare este foarte utila deoarece beneficiile financiare sunt garantate indiferent de situatie. In cazul nefericit in care intervine decesul persoanei asigurate, persoanele desemnate primesc suportul financiar stabilit; in caz contrar, la finalul perioadei de asigurare, suma de bani stabilita va fi acordata, iar polita functioneaza precum un fond de economii.

In plus, asigurarea de viata cu capitalizare te ajuta prin beneficierea de un venit fix dupa pensionare sub forma unei pensii private pe care tu o stabilesti.
Cu asigurarea de viata cu capitalizare stii ca suma asigurata este garantata in orice conditii si ai certitudinea ca, indiferent de circumstante, batranetea ta va fi lipsita de griji si de nevoi.

Asigurarea de viata cu economisire iti da increderea de care ai nevoie pentru a-ti construi viitorul.
Exporta ca PDF