Renta de studii pentru copii

Stein Bestasig evalueaza constant produsele de renta de studii pentru copii si iti pune la dispozitie solutii actualizate, anticipand tipul de renta de care copilul tau are sau va avea nevoie pe viitor. O solutie personalizata in acest caz este importanta, cerintele acestui domeniu dinamic fiind dificil de anticipat corect si eficient.

Renta de studii pentru copii ofera sprijin real in asigurarea nevoilor financiare viitoare ale copilului tau. Este un produs standard, fara grade de risc, ce alatura protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri necesare sustinerii educatiei.

Planul de economisire este o modalitate foarte buna de a-i oferi copilului tau protectie financiara in momente semnificative din viata sa. La varsta stabilita de tine el, va primi sprijinul financiar de care are nevoie pentru studii, avand astfel posibilitatea de a-si implini visele.

Prin renta de studii pentru copii, tu si copilul tau beneficiati de:

• Certitudinea ca el va primi sprijinul financiar de care are nevoie;
• Garantia ca suma de bani stabilita de tine va fi primita de catre copilul tau la finalul perioadei de economisire;
• Protectie sporita prin posibilitatea de a alege acoperiri suplimentare, crescand astfel gradul de protectie financiara in situatii dificile;
• Flexibilitate – tu alegi valoarea rentelor de care sa beneficieze ulterior copilul tau, precum si contributiile lunare cele mai potrivite; tu alegi protectia financiara de care sa beneficieze copilul tau pe perioada de plata a primelor; oricare alta persoana (cunostinta, ruda) poate plati prime suplimentare, in contul copilului tau;
• Garantii – Valoarea rentei anuale pe care ai ales-o pentru copilul tau este garantata.

Exporta ca PDF