Fondat in 2004 ca broker de asigurare al Autoitalia Group, Stein Bestasig Insurance Broker furnizeaza de mai bine de 15 ani servicii profesionale de asigurare catre mii de clienti satisfacuti. Compania si-a schimbat denumirea in anul 2012, cand s-a decis fuziunea Stein Insurance Broker si Bestasig Insurance Broker, doi jucatori de top de pe piata asigurarilor, consolidandu-se astfel expertiza si experienta noastra.

Asigurarile reprezinta inima companiei noastre si ne mandrim cu standardele inalte de profesionalism, seriozitate si etica pe care clientii nostri le cunosc atat de bine. Precum un croitor priceput, ne cladim serviciile pentru a se potrivi perfect nevoilor diverse si numeroase ale clientilor din portofoliul nostru.

Misiunea Stein Bestasig Insurance Broker este de a le oferi clientilor nostri valoare adaugata, asistandu-i prin consultanta specializata pentru cea mai buna protectie posibila impotriva tuturor evenimentelor generatoare de prejudicii si de a rezolva cererile acestora in mod activ si in timp util, in conformitate cu cerintele lor.

Expertiza noastra ampla despre piata de asigurari, precum si relatiile excelente pe care le mentinem cu managementul tuturor companiilor importante de asigurari sunt elementele cheie ale succesului nostru.

Scopul nostru principal este de a va permite sa va concentrati asupra afacerii dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune si complete servicii profesionale din domeniul asigurarilor.