Untitled-1

Grigore Stefanache, Director Executiv si actionar al Stein Bestasig are o experienta de aproape 20 ani in domeniul asigurarilor. O persoana extrem de ambitioasa cu aptitudini excelente de relationare cu oamenii, avand o viziune ampla asupra pietei de asigurari si a businessului in general, a dezvoltat compania Stein Bestasig concentrandu-se, in prima faza, pe segmentul corporate. Grigore Stefanache considera ca diferentierea a fost facuta de serviciile de suport oferite clientilor. In acest moment, viziunea businessului s-a extins si in zona de retail, unde toate eforturile sunt concentrate pe intelegerea reala a nevoilor clientului.


Untitled-2

Ricky Stein, actionar al Stein Bestasig si fost proprietar al Autoitalia Group, si-a construit o cariera prolifica in asigurari si industria auto. Ricky isi aplica experienta bogata, cunostintele multidimensionale si competentele de negociere pentru beneficiul clientilor in domeniul complex al brokerajului de asigurari. Ca membru al comitetului actionarilor, rolul sau este in crearea strategiilor pe termen lung si stabilirea obiectivelor pentru Stein Bestasig.


Untitled-3

Sorin Stroe,Head of Risk Management and Underwriting, a dobandit o experienta de aproape 20 ani in managementul riscului si in subscriere. In cadrul Stein Bestasig, Sorin se ocupa de clientii corporate majori ce au nevoie de produse de asigurare complexe, specifice industriei in care activeaza si de asigurari personalizate, in functie nevoile lor. De asemenea, Sorin se ocupa si de managementul departamentului de subscriere si administrare portofoliu.
e-mail: sorin.stroe@steinbestasig.ro

Registrul personalului propriu al brokerilor de asigurare reasigurare
Jurnalul asistentilor in brokeraj persoane juridice
PF care desf act de intermediere in cadrul asistentilor in brokeraj PJ

 

 

 

 

 

Update: 02.10.2020