Intermediarea contractelor de asigurare de catre Stein Bestasig Insurance Broker garanteaza clientului asistenta de specialitate pe tot parcursul relatiei cu asiguratorul, incepand de la subscrierea politei si terminand cu o eventual dauna.

Serviciul de intermediere si gestiune a politelor de asigurare oferit de Stein Bestasig iti garanteaza expertiza noastra pe toata durata relatiei cu asiguratorul, incepand de la subscrierea politei.

Reprezentand intotdeauna clientul si interesele acestuia in raport cu asiguratorul, brokerul va consilia si va asista fiecare client, in oricare dintre situatiile care pot aparea in derularea acestui raport (ex.: obtinerea unor termene de plata, negocierea conditiilor de asigurare, reactualizarea politelor in cazul modificarii sumelor asigurate sau a altor detalii legate de risc, producerea unui eveniment asigurat, instrumentarea corecta a dosarului de dauna si lichidarea cat mai rapida si in termeni optimi ai daunei, etc.).

Beneficiind de un sistem informatic modern si foarte performant, Stein Bestasig Insurance Broker creeaza o baza de date pentru gestionarea contractelor de asigurare ale fiecarui client, furnizandu-i acestuia informatii in timp real despre ratele scadente, termenele de plata, sumele incasate, expirarea politelor de asigurare, reactualizarea informatiilor din polite, etc. Clientii nostri pot avea acces direct, on-line, la informatiile cu privire la politele de asigurare intermediate de Stein Bestasig Insurance Broker, asigurandu-si astfel un back-up al propriei baze de date pe acest segment.